Golf Hotel Viborg og Danske Hoteller A/S bakker op om Viborg HK

Golf Hotel Viborg og Danske Hoteller A/S bakker op om Viborg HK og vil de næste to sæsoner være sølvpartner i klubben og trøjesponsor for de mange frivillige. Golf Hotel Viborg har været samarbejdspartner i Viborg HK i en årrække og har blandt andet givet husly til de mange europæiske hold, som de lokale ligapiger har spillet mod i EHF Cuppen og Champions League.

- Vi har altid været med, helt tilbage fra tiden med Majbritt Benda og Susan Olsen. Dengang var Golf Hotel Viborg ejet af den lokale bygherre Jørgen Melgaard, fortæller Lars Iversen, direktør for Golf Hotel Viborg og fortsætter.

- Vi har altid følt, at håndboldholdet har været en stor del af Viborg og været med til at gøre Viborg endnu mere kendt i Danmark, så det vil vi gerne være med til at støtte op om. Så håber vi selvfølgelig også, at vores bidrag, sammen med andres, kan være med til, at Viborg HK igen kommer op på den store klinge. Vi er stolte af Viborg HK og det vil vi gerne støtte op om.

Golf Hotel Viborg blev i november 2018 opkøbt af Danske Hoteller, der nu også indgår samarbejde med Viborg HK.

- Vi er blevet samarbejdspartner i Viborg HK, dels fordi vi har fået Golf Hotel Viborg under vores hotelportefølje. I den forbindelse er det vigtigt for Danske Hoteller A/S at fortælle omverden, at selv om vi er en landsdækkende Hotel koncern, så er vi de lokale byers hoteller. Uanset om vi er repræsenteret i Viborg, Herning eller Ringkøbing. Lige nøjagtig Viborg HK er en spændende partner for os, fordi vi udover at være stolte af Golf Hotel Viborg også er stolte af vores 21 andre hoteller rundt i landet. Med Viborg HK kan vi brande os bredt på TV og i øvrige kampagner, som Viborg HK går ud med, fortæller Kenneth Hedegaard, Salgs og Marketings direktør i Danske Hoteller A/S.

Samarbejdet med Golf Hotel Viborg og Danske Hoteller A/S vil bl.a. blive synliggjort til alle Viborg HKs hjemmekampe, hvor op mod 70 frivillige hjælper til for at skabe en god oplevelse for håndboldfans. Golf Hotel Viborg er sponsor på de t-shirts og trøjer, som de frivillige bærer til alle hjemmekampe.

- Det er ingen hemmelighed, at vi som håndboldklub er afhængig af vores samarbejdspartnere, men de færreste tænker på, hvor stor en betydning vores frivillige har for, at alt kører gnidningsfrit på kampdage. Derfor er det også en fornøjelse at se, at Golf Hotel Viborg bakker op om de frivillige og er med til at skabe gode rammer for dem og deres arbejde. Det er uvurderligt, fortæller Claus Sørensen, sponsoransvarlig i Viborg HK.

 

Alle nyheder