Verners Bilsyn bliver bronzepartner i Viborg HK

Sæsonen 2019/2020 er lige om hjørnet, og det med en ny bronzepartner blandt samarbejdspartnerne hos Viborg HK. Verners Bilsyn ApS har opgraderet samarbejdsaftalen med ligaklubben, og vil blandt andet være spillersponsor for holdets yngste målvogter, Julie Stokkendal.

Verners Bilsyn ApS har været samarbejdspartner i Viborg HK siden 2016 og er en lokal synsvirksomhed med mange års erfaring inden for synsbranchen. Verner Poulsen, indehaver af Verners Bilsyn ApS siger følgende om udvidelsen af samarbejdet:

- Som lokal virksomhed vil vi gerne udvide samarbejdet og støtte op omkring Viborg HK, som har brandet Viborg i mange år. Vi nyder at være en del af den gode atmosfære, stemningen og spændingen i hallen til kampene.

Som bronzepartner og spillersponsor vil Verners Bilsyn ApS blive synliggjort på bannere og papfigurer i hallen, såvel som på Viborg HK’s hjemmeside. Det skaber stor glæde hos ligaklubben, at en trofast sponsor vælger at udvide samarbejdet til den kommende sæson.

- Det er utroligt dejligt at se så trofast en samarbejdspartner vælge at udvide samarbejdet og øge støtten til Viborg HK. Verners Bilsyn er en lokal virksomhed, med en stor berøringsflade i Viborg og omegn, og det er vigtigt for en klub som vores, der er afhængig af opbakning fra virksomheder og privatpersoner i løbet af en sæson. Verners Bilsyn er gået hen og blevet en lokal ambassadør for klubben, og vi har kunnet mærke opbakningen under kamp og i administrationen, hvor virksomheder har henvendt sig om muligheden for samarbejde efter at have set et billede af pigerne hænge på væggen hos Verners Bilsyn. Vi kan kun glæde os over at have så stærke ambassadører, der brænder for vores sport, og vi er taknemmelige for, at Verners Bilsyn viser dette som bronzepartner, fortæller Claus Sørensen, sponsoransvarlig i Viborg HK.