Viborg HK og Beierholm fortsætter samarbejdet

I sidste sæson kunne Viborg HK tilføje Beierholm til holdet, da revisions- og rådgivningsvirksomheden blev ny samarbejdspartner i klubben. Det samarbejde har været så stor en succes, at de to parter har valgt at forlænge aftalen.

- Hos Beierholm lægger vi vægt på at spille en aktiv rolle i lokalsamfundet og i de områder, hvor vores kunder også færdes. I Viborg er håndboldpigerne et samlingspunkt, som skaber gode netværksmuligheder og eksponering for os som virksomhed. Samtidig leverer Viborg HK bare super god underholdning, når de spiller kampe i den danske liga og europæisk, fortæller Flemming Laigaard, partner i Beierholm.

Beierholm er en landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomhed med 29 kontorer fordelt i hele landet. Virksomheden er inde i en kraftig vækstfase, der på få år har fordoblet antallet af medarbejdere til over 1.200. Det sker ud fra et behov hos kunderne om mere specialiseret rådgivning, der ikke kun handler om årsregnskaber, men også strategi, forretningsudvikling og digitale løsninger – samt ud fra et ønske hos Beierholm om altid at være til stede lokalt og helt tæt på kunderne.

I Viborg HK er glæden over forlængelse af samarbejdet naturligvis også stor.

- Vi tager det som et stort skulderklap, at en ny samarbejdspartner vælger at forlænge aftalen med Viborg HK. Det er et tegn på, at de får udbytte for pengene, og at vi i klubben har formået at finde den ”pakke”, som passer bedst til Beierholm og deres behov, fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

- Forlængelsen af aftalen med Beierholm vidner også om den opbakning, vi har lokalt, hvor mange virksomheder er involveret i større eller mindre omfang. Det er en forudsætning for klubbens overlevelse, at der er opbakning fra lokalsamfundet, og derfor er vi også rigtig glade for, at Beierholm og vores øvrige samarbejdspartnere fortsat bakker op om pigerne.