TAK!

Vi er rigtig glade for i dag at sende følgende pressemeddelelse ud: 

Tusind tak for opbakningen til alle, der har bakket op om klubben. 

 

Viborg HK er i mål

Med hjælp fra sponsorer, samarbejdspartnere, private, fans og følgere i hele landet, er det lykkedes Viborg HK at nå i mål med de økonomiske udfordringer klubben har stået overfor. Det fortæller direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen:

- Vi er utroligt stolte af at kunne meddele, at vi nu er i mål med økonomien i Viborg HK. Det har været en sej kamp, men vi må også bøje os i støvet for den fantastiske opbakning, vi har fået fra omverden. Derfor skal der også lyde en rigtig stor tak til de mange virksomheder og private, der har bakket op om klubben. Det er imponerende at opleve positiviteten omkring Viborg HK, trods den situation vi har stået i. Folk vil Viborg HK, og nu er det op til os at vise, vi kan stå distancen og følge op på den opbakning vi har fået.

- Den økonomiske tilførsel skaber et godt fundament for det videre arbejde i klubben. Vi har en stærk tro på, at økonomien fremadrettet vil være i balance, da der også er kigget på omkostninger i klubben. Samtidig arbejder vi stadig på nye indtægtsmuligheder for Viborg HK, siger Jørgen Hansen.

Fundamentet for at skabe sportslige resultater er en klub, der er i økonomisk balance, så der er råd til at tænke nyt og investere i den trup, der skal til, for at skabe sportslige resultater. Viborg HK har stadig høje sportslige ambitioner og får til den kommende sæson tilgang af tre stærke spillere, der i indeværende sæson har vist gode resultater. Det drejer sig om ligatopscorer, Laura Damgaard, landsholdsmålvogter Anna Kristensen og Maibritt Toft Hansen.