Spar Nord forlænger hovedsponsorat med Viborg HK

Viborg HK og Spar Nord har forlænget samarbejdet, så banken er hovedsponsor i klubben yderligere to sæsoner. Hovedsponsoratet sikrer Viborg HK optimal støtte og giver fortsat Spar Nord alle forudsætninger for eksponering gennem Viborg HK’s velkendte brand.

Med Spar Nord på holdet har Viborg HK en samarbejdspartner, der arbejder ud fra det samme værdisæt som den traditionsbundne klub. Det handler om at skabe resultater alt imens den gode oplevelse bevares for kunden.

- Det er med stor glæde, at vi forlænger samarbejdet med Viborg HK, udtaler direktør i Spar Nord Viborg, Charlotte Røhl og fortsætter:

- Viborg HK er en ambitiøs klub, der med det grønne hjerte har skabt glæde og begejstring – og ikke mindst stolthed – i såvel Viborg som hele Danmark igennem mange år. Klubbens evne og vilje til at skabe oplevelser og resultater for klubbens spillere og dens fans er vigtige værdier, som vi i Spar Nord Viborg ønsker at støtte op om.

Forlængelsen skaber stor glæde i Viborg HK, hvor sæsonen begynder at nærme sig sin afslutning og slutspillet banker på døren.

- Vi er utroligt glade for at forlænge samarbejdet med Spar Nord, som vi har arbejdet sammen med i to sæsoner. Vi oplever Spar Nord som en handlekraftig og engageret samarbejdspartner, der vil håndbolden i Viborg HK og som byder ind med idéer og opbakning til vores øvrige tiltag, siger Jørgen Hansen og fortsætter.

- Der er ingen tvivl om, at Spar Nord er et velkendt brand i sig selv. At de vælger at forblive hovedsponsor i Viborg HK, ser vi som en anerkendelse af, at vi har et stærkt brand, der er interessant for lokale såvel som nationale sponsorer.

Sponsoratet med Spar Nord er et hovedsponsorat, og de vil fortsat være repræsenteret på brystet af spillertrøjerne. Som en af Danmarks største banker, forankrer Spar Nord sig endegyldigt i lokalsamfundet med sponsoratet i Viborg HK.