TEFCOLD A/S bliver hovedsponsor i Viborg HK

Sportsligt går det godt i Viborg HK, og ligadamerne har sikret en plads i HTH Ligaens slutspil samtidig med, at holdet står med det ene ben i EHF Cup semifinalen. Bag scenen er der også godt nyt, idet klubben i dag kan offentliggøre en ny hovedsponsor i TEFCOLD A/S. Hovedsponsoratet sikrer Viborg HK optimal støtte og giver samtidig TEFCOLD A/S alle forudsætninger for eksponering gennem Viborg HK’s velkendte brand.

- Vi er rigtig stolte af at møde så stor opbakning fra en lokal virksomhed, der også gør sig gældende internationalt. TEFCOLD har nogle af de samme værdier som Viborg HK og har altid været en god samarbejdspartner i klubben. Nu har vi så øget samarbejdet, så TEFCOLD bliver hovedsponsor, fortæller daglig leder i Viborg HK, Jørgen Hansen.

Som hovedsponsor vil TEFCOLD fremover være synlig på maverne af Viborg HK’s spillertrøjer, og virksomheden, med hovedsæde i Viborg, glæder sig over det udvidede samarbejde.

- Det er utrolig vigtigt at bakke op om de lokale flagskibe, og Viborg HK er et af de største vi har i Viborg. I situationer som den klubben står i nu, er det op til lokalsamfundet at vise, at vi fortsat vil tophåndbolden. Det kan vi kun ved at støtte op om dem, så derfor har vi øget vores samarbejde, fortæller bestyrelsesformand og ejer af TEFCOLD A/S, Torben L. Christensen. Vi skal ikke have dybe lommer og korte arme, hvis vi fortsat vil se udvikling i Viborg.

Allerede i weekenden vil TEFCOLDs logo pryde de velkendte grønne spillertrøjer, når Viborg HK spiller den anden og afgørende kvartfinale i EHF Cup.

Fakta om TEFCOLD A/S:

TEFCOLD tilbyder kommercielt køleudstyr – kølere og frysere til ethvert formål hos eksempelvis HoReCa virksomheder eller butikker. De sælger til knap 100 lande via distributører og samarbejdspartnere, men unikt for Danmark er, at alle danske virksomheder har mulighed for at købe direkte. Eksempelvis online i deres webshop.

TEFCOLD A/S er en del af TEFCOLD Gruppen og har i alt 70 medarbejdere, der arbejder med at finde den bedste køleløsning til kunderne.