Viborg HK og Alm. Brand forlænger samarbejdet

Viborg HK og Alm. Brand har forlænget deres samarbejdsaftale, og vil også fremadrettet stå sammen om at give håndboldfans og interesserede borgere mulighed for at opleve god underholdning og god sikring fremover.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Alm. Brand og er glade for, at det også fortsætter fremover. Samarbejdet har allerede bragt en masse unikke initiativer af sig. Blandt andet inviterede Alm. Brand 500 borgere til kamp med spisning tidligere i sæsonen. Det var en stor succes og vi kan se, at det er initiativer som dette, der er med til at give værdi for Viborg HK, samarbejdspartnere og ikke mindst for vores fans og følgere, siger direktør i Viborg HK, Henrik Dahl.

- Det er ikke nogen nyhed, at Alm. Brand er til stede i hallen og har en meget synlig placering i midtercirklen på banen, men fremadrette vil vi øge vores fælles aktiviteter med Alm. Brand, så flere kan få fornøjelse af samarbejdsaftalen, forklarer Henrik Dahl.

Hos Alm. Brand er der også stor tilfredshed med fortsættelsen af samarbejdsaftalen:

- Jeg har et stort grønt hjerte, og er glad for, at det er lykkedes os at forlænge samarbejdsaftalen med Viborg HK yderligere. Set fra vores side, har samarbejdet været en succes og vi er nået ud til mange nye kunder. Det håber og tror jeg, at vi kan udvikle yderligere med fortsættelsen af samarbejdet med Viborg HK, siger markedschef i Alm. Brand, Peter Cassøe.