Spændende sæsonstart mod Horsens HE

I morgen åbner vi dørene til sæsonens første hjemmekamp, når vi tørner sammen med Horsens Håndbold Elite i BioCirc Arena kl. 19.00. En masse nye tiltag og højt humør kommer til at udgøre sæson 23/24.

Pigerne har haft en god pre-season, og Jonas, Jens, Malene og resten af staben omkring holdet har gjort sig umage for at få skabt en vanvittig stemning til den nye sæson.

Cheftræner Ole Bitsch går derfor ind til kampen med en god følelse:

"Første kamp, og vi er selvfølgelig ekstra spændte, nu når det er den første turneringskamp. Det har set rigtig fint ud i træningskampene, hvor vi har fået flyttet på mange af de ting, vi gerne vil, velvidende at vi absolut ikke er i mål endnu. Men hvordan det så ser ud i de her betydningsfulde kampe, hvor vi skal til at spille om pokal avancement og 2 point i en turnering, er jo rigtig spændende. Derfor er det jo med en god portion spændthed i maven, at vi imorgen spiller vores første turneringskamp".

For Viborg HK har den nye sæson budt på 9 nye spillere og en ny cheftræner, hvilket kræver en god portion arbejde at få dem alle spillet ind på holdet. Cheftræneren ser dog positivt på det, og synes, at holdet har fået meget ud af opstarten:

"Jeg synes, at vi har været dygtige i opstarten. Nu har det jo været lidt specielt for mig personligt, hvor jeg har været væk med ungdomslandsholdet i 3 uger, men den opgave synes jeg, at både Susanne og Nikolaj har løst rigtig flot. Og det virker også til, at spillerne har haft det rigtig godt i det, samtidig med at vi undervejs har kunnet se, at der virkelig er sket nogle ting. Og den udvikling er selvfølgelig en nødvendighed, og derudover ved vi godt, at når der kommer så mange nye spillere til, jamen så vil spillet måske indledningsvist i perioder være lidt op og ned. Dog stræber vi efter at finde så stabilt et leje som overhovedet muligt", siger Ole og beskriver Horsens således:

Horsens er et hold, der minder rigtig meget om os selv i forhold til tabellen, der nok ligesom os selv, gerne vil med op omkring slutspillet. Så jeg forventer en rigtig lige kamp, hvor Horsens har nogle ret tydelige profiler, som vi skal ind og kontrollere, blandt andet Kristin Thorleifsdóttir på venstre back og Mai Kragballe. To rigtig dygtige spillere, som vi skal have styr på, hvis vi skal løse Horsens. Derudover synes jeg, de har nogle dygtige fløjspillere, som er meget afslutningssikre, hvilket gør at de kan skabe noget mere bredde på banen og sprede forsvaret fra hinanden. Men vi er klar til at give den alt, hvad vi har og snuppe 2 point fredag aften."