SØLVSTEN udvider samarbejdet med Viborg HK

SØLVSTEN tegner ny partneraftale med Viborg HK og udvider i den forbindelse samarbejdet med trøjesponsorat samt en attraktiv bilordning for Viborg HK’s spillertrup og ansatte.

Som en markant lokal virksomhed med lokale ejere - og en arbejdsplads for næsten 100 medarbejdere - har SØLVSTEN også naturligt været en del af Viborg HK´s sponsorsamarbejdet gennem årtier.

For indehaver og direktør Steffen Christensen samt medejer og servicechef Michael Mortensen, har det altid været nærliggende at bakke op omkring den lokale håndboldklub – og det gælder både i gode som i mindre gode tider.

´Netop nu er det særligt vigtigt med opbakning til klubben pga. den økonomiske situation. Der leveres flotte spillermæssige resultater, og vi er ikke i tvivl om klubbens fremtidige potentiale, særligt nu hvor klubben har fundet ind til den rette organisation, der kan sikre eksistensgrundlaget og resultaterne for fremtiden. 

Vi er utroligt stolte af vores håndboldklub, og vi mener, at klubben har en kæmpe betydning for Viborg som by. Af samme årsag bakker vi op om det stærke team af spillere og medarbejdere, og vi ser frem til at udvikle det mangeårige gode samarbejde af mange årsager:   

  • Helt grundlæggende ønsker vi at være der, hvor viborgenserne søger hen i fritiden
  • Vi har som virksomhed stor interesse for Viborgs positive udvikling samt et stærkt ønske om succes for Viborg som leverandør af topidræt 
  • Vi ser Viborg HK som en god platform til at eksponere vores brand, også ud over Viborgs grænser, da klubben er til stede på nationalt TV og digitale medier     
  • Vi identificerer os selv med bl.a. ekstraordinære kundeoplevelser, en stærk kultur og teamånd, disse værdier går hånd i hånd med opfattelsen af VHK som brand og som virksomhed

Vi oplever også Viborg HK som betydningsfuld i forhold til det kulturelle, sociale og professionelle mødested, det er - hvor alle mennesker uanset baggrund og skel kan mødes om fælles interesser og værdier.

Det er fundamentalt vigtigt for byens udvikling og derfor også for borgene og virksomhederne, og af denne grund bidrager vi til Viborg HK’s udvikling, nu og i fremtiden´.

Alle nyheder