Sikker sejr over Horsens

Endnu engang kan vi holde armene over hovedet!

Der var lagt op til et brag af en kamp inden aftenens opgør med to hold, der stadig havde masser at spille for, og hvilken kamp det blev...

I første halvleg er kampen meget lige indtil 3 min før halvleg, hvor vi får trykket lidt ekstra på speederen og går til halvleg foran 14-8. I anden halvleg er der ikke meget slinger i valsen, og vi vinder derfor fortjent 31-19. Det var da også en stolt cheftræner Jakob Vestergaard, der havde følgende ord at sige efter kampen:

"Jeg er ovenud lykkelig, glad og stolt over alle pigernes præstationer inde på banen. Alle bidrager helt vildt meget. Det er lige meget, hvem vi sætter ind, så er det en, der går ind og bidrager. Langt hen ad vejen dominerer vi kampen fuldstændig, og jeg er mega glad på holdets vegne over, at det ser så godt ud.

Vi håber, at dem der har været her i aften har fået en rigtig god oplevelse i Vibocold Arena, fordi vi vinder så sikkert som vi gør og får så mange mand med i spil.

Mathilde Juncker er jo som bekendt gravid, og det gør, at Ida Marie Kaysen, Lærke Ibsen og Ida Mai kommer til at trække et lidt større læs end de har gjort førhen."

Netop Ida Marie Kaysen indtog idag spotlightet, da hun kom ind i målet efter 50 min, hvor Juncker forinden havde stået en flot kamp. Her kvitterede hun ved at stå med en redningsprocent på 66 % og blev af samme grund kåret til kampens spiller. Ida Marie er selv ret ydmyg efter kampen og siger:

"Jeg er mega glad for min egen præstation. At se Juncker i 50 min brage den af og så komme ind og gerne skulle præstere på samme niveau, det er altid svært. Men jeg har en rigtig god målmandstræner i Susanne, og så har jeg både Juncker og Lærke til at hjælpe mig i dag. At jeg skulle blive kampens spiller havde jeg dog ikke regnet med med blot 7 minutters spilletid."

Vi slutter nu på en flot 5. plads og ender derfor i pulje med Odense, NFH og Aarhus United.