Sejr, 2 point og en slutspilsplads

Lørdag eftermiddag, og der var lagt op til et brag af en håndboldkamp. Med 2 point kunne vi fortsætte den gode stime og sikre os en plads i slutspillet. Stimen blev bevaret, og vi kan nu fejre en plads i slutspillet.

Efter kampen var det da også en glad cheftræner, der havde følgende at sige til kampen:

'Vi er rigtig tilfredse med en 8-måls sejr over Silkeborg, som er et af de hold vi ligger og battler med om placeringerne. Laura Holm spillede næsten hele kampen på venstre fløj i Fiskers fravær og løser det rigtig fint. Moa Hogdahl viser et rigtigt højt niveau og er ved at være tilbage i omdrejninger. Det er vi rigtig glade for. Emilie Hovden laver bare mange mål igen.

Tidligt i kampen får vi skabt det hul, som vi egentlig holder hele vejen igennem, så det er jo bare en god fornemmelse. Vi kommer godt ud af Februar som ubesejret og går en rigtig spændende periode i møde, hvor vi skal se, om vi ikke kan kravle én plads længere op og overtage 4. pladsen, for det er det, der vil være et af de helt store mål. Og så må vi bare sige, at det her med, at vi har sikret os slutspillet i dag, selvom Bent Nygaard sagde, at vi ville få det svært - det er ikke derfor jeg er så glad, men selvfølgelig med det in mente, så er det jo en rigtig god fornemmelse i dag'

Kampens spiller blev fortjent Moa Högdahl, der er ved at være tilbage igen.

Målscorere i kampen blev: Emilie Hovden (10), Moa Högdahl (6), Rivas-Toft (5), Enkerud, Christina Pedersen og Sara Hald (3), Laura Holm (2), Thilde Frandsen, Charité og Ida-Marie Dahl (1)

Næste kamp er på udebane mod Ikast Håndbold onsdag d. 8. marts kl. 18.30.

Alle nyheder