Ringkjøbing Landbobank bakker op om håndbolden

Endnu engang kan vi præsentere Ringkjøbing Landbobank som sponsor i klubben, og afdelingsdirektør Carsten Jensen fortæller, at samarbejdet er udbytterigt på flere niveauer:

´Hos Ringkjøbing Landbobank lægger vi vægt på at spille en aktiv rolle i lokalsamfundet og i de områder, hvor vores kunder også færdes. I Viborg er håndboldpigerne et samlingspunkt, som skaber gode netværksmuligheder og eksponering for os som virksomhed. Samtidig er Viborg HK altid garant for god underholdning – både i den hjemlige og den europæiske turnering´.

Den trofaste opbakning er vigtig for håndboldklubben og bringer glæde og motivation, fortæller direktør Jens Steffensen.

´Vi tager det som et skulderklap, at en af vores eksisterende samarbejdspartner vælger at forlænge aftalen med Viborg HK. Ringkjøbing Landbobank er bronzepartner i klubben, og en forlængelse tager vi som et tegn på, at de får udbytte for deres investering, og at vi i klubben har formået at finde den ”pakke”, som passer bedst til Ringkjøbing Landbobank og deres behov,

Forlængelsen af aftalen med Ringkjøbing Landbobank vidner også om den opbakning, vi har lokalt, hvor mange virksomheder er involveret i større eller mindre omfang. Det er en forudsætning for klubbens overlevelse, at der er opbakning fra lokalsamfundet, og derfor er vi også rigtig glade for, at Ringkjøbing Landbobank og vores øvrige samarbejdspartnere fortsat bakker op om pigerne´.

Alle nyheder