Revanche i VIBOCOLD arena

Vi vinder 31-23 foran et fantastisk publikum og fik dermed den revanche, vi gik efter.

En første halvleg, hvor vi hurtigt kom foran 3-0 med blandt andet en storspillende Mathilde Juncker i målet.

Efter kampen havde cheftræneren endnu engang flere roser at dele ud af:

"Det er en super veltilfreds VHK-træner. Vi fik en klar sejr og revanche, samtidig med at vi fik mange mand i spil. Thilde Frandsen kommer ind på den højre fløj og gør det fremragende, hvor Emilie har været rigtig godt spillende og taget en masse spilletid. Så er det bare dejligt at se, at Thilde bare er klar, når chancen er der. Charité kommer også ind og gør det godt i begge ender. Jeg var lidt bekymret for den skulder, der fik et tryk sidst, men gjorde det rigtig fint. Juncker, der blev kampens spiller med næsten 50 % i redninger... Det er rigtig godt til os det her. Jeg synes, at vi har spillet godt i en længere periode nu, og kampen i dag er vel egentlig bare et tydeligt symbol på det. Vi er glade for, at vi nu kommer 2 point tættere på slutspillet."

Næste hjemmekamp er lørdag d. 25/2, hvor vi møder Silkeborg-Voel.

Målscorere i kampen: Laura Holm, Karen Klokker, Christina Pedersen og Sara Hald (1), Moa, Emilie Hovden og Ida-Marie Dahl (2), Maria Fisker og Tonje Enkerud (3), Thilde Frandsen (4), Charité (5), Rivas-Toft (6)