Pokalmedalje stadig inden for rækkevidde

Viborg Håndboldklubs seneste vindertrofæ er fra 2021, hvor holdet vandt Super Cup pokalen. Selv om semifinalekampen i Santander Final4 runden i Blue Water Dokken i Esbjerg mod Nykøbing Falster blev tabt med 27 – 24, er der stadig en mulighed for, at klubbens totale metalhøst med på nuværende 58 nationale og internationale sæt titler og medaljer lørdag den 30. december 2023 udvides til 59 sæt, når holdet skal kæmpe om bronze.
De 3.200 tilskuer, heriblandt mange VHK fans, fik ellers en ret så spændende håndboldkamp leveret, hvor begge hold bød ind med godt spil. I anden halvleg havde VHK fået så meget styr på falstringerne, at en sejr var inden for rækkevidde. – Da vi kommer foran med 22 – 19, bliver spillerne måske grebet af lidt ungdomskådhed, siger cheftræner Ole Bitsch. Det skal ikke komme dem til last, men det betød bare, at spillere ikke fik sat ro på spillet, og ikke fik afviklet de efterfølgende angreb ordentlig. At vi så oven i hatten bliver ramt af et rødt kort, gjorde ikke betingelserne bedre, lyder det fra en ellers tilfreds cheftræner, der i skrivende stund, glæder sig til broncekampen i morgen mod enten Odense HK eller Team Esbjerg.

Nykøbing Falster Håndbold - Viborg HK: 27 - 24
VHK målscore: Christina Pedersen 7, Louise Søndergaard 4, Alberte Simonsen 3, Maria Fisker 3, Marielle Martinsen 2, Camilla Degn 2, Sara Hald 1, Thilde Frandsen 1, Jana Mittún 1.