Pointjagt hos Aarhus United

I aften løber de grønne igen på banen – denne gang i Ceres Park, hvor vi skal kæmpe mod Aarhus United, som er et af de hold, der også bejler til slutspilspladserne, og dermed er det en af de kampe, vi meget gerne vil tage 2 point med fra, siger Jakob Vestergaard:

´Vi har opbygget et had/kærlighedsforhold til Ceres Park i Århus, for i den hal har vi virkelig haft mange tætte opgør, og det forventer jeg også, at vi får i aften.

Vi kommer med fire sejre i bagagen fra kvindeligaen – senest Ikast og før det Silkeborg, Randers og Skanderborg. Vi vil selvfølgelig især gerne tager de gode takter fra vores præstation mod Ikast med i aften, for kan vi finde et niveau lignende det, så forventer jeg også, at vi får point med hjem.

Jeg regner med, at det bliver en tæt kamp, hvor begge hold vil kæmpe for hvert et mål, og ofte bliver der faktisk ikke scoret så mange mål i vores kampe mod Aarhus United, fordi begge kæmper så hårdt – også i forsvaret.

Vi har selvfølgelig kigget på Neesgaard og Wierzba, som to af dem, der har store roller i Århus. Desuden har vi fokuseret på deres forsvar, hvor vi ofte mødet er et aggressivt, godt forsvar, som vi skal bruge ekstra tid på at indstille os på.

Selvom vi spiller på udebane har vi en tro på, at vi kan hive to point med hjem, og i forhold til en meget tæt liga er det udfaldet af sådan en kamp, der kan vise sig at være afgørende i den sidste ende.

Vi har evalueret kampen på Falster, og jeg tør vist godt love, at vi kommer med et andet udtryk i aften. I egen trup har vi alle spillere klar, og vi kan desuden give Moa lidt mere spilletid i dag, og vi glæder os til at komme i kamp igen´.

Foto: Johnny Pedersen