Peak 12 og Viborg HK forlænger samarbejdet

I 2021 fik Viborg et nyt og markant vartegn, hvor bl.a. udsigten fra toppen af hotellet er blevet en attraktion. Lokationen blev også brugt, da ligaspillernes holdfoto skulle tages til sæson 2021/22. En ny sæson er i gang, og samarbejdet mellem Peak 12 og Viborg HK har fungeret så godt, at begge parter er interesseret i at fortsætte.

´Vi nyder rigtig godt af, at vi har så flot et hotel lige over på den anden side af gaden, og da vi var vært for Final4 European League sidste år, gav det også genlyd, at vores gæster blev indlogeret i så flotte omgivelser.

Desuden er Peak 12 en vigtig spiller i det store projekt, Mærk Jobbet, som vi driver sammen med Flexfabrikken og Viborg Kommune. Projektet har til formål at få unge, der har mistet fodfæste, tilbage på arbejdsmarkedet. Peak 12 har åbnet dørene for 29-årige Mads Clausen, der i mange år var en del af den kedelige statistik og som efter eget udsagt havde mistet både selvtillid og tiltro til, at han kunne finde en plads i samfundet. Nu er han barchef på hotellet, og han har tilmed været med til at trække én mere fra samme projekt i arbejde på hotellet.

Det er selvfølgelig meget glædeligt for os, at vi kan folde samarbejdet ud på så mange plan´, siger kommerciel chef i Viborg HK, Caroline Lyhne Hansen.

Hos Peak12 er man også glad for samarbejdet med håndboldklubben, og det betyder især meget, at samarbejdet er så aktivt - forstået på den måde, at vi samarbejder på flere måder, fortæller hotelchef Natasja Icaca:

´Det er en fornøjelse, at vores samarbejde resulterer i flere overnatninger, for det er jo vores kerneforretning, men det er bestemt også meget udbytterigt, at vi kommer længere omkring, og vores engagement i Mærk Jobbet giver SÅ god mening. Igennem Mærk Jobbet har vi fået to rigtig gode medarbejder i en tid, hvor rekruttering af disse er umådelig svære, og tingene går virkelig op i en højere enhed, når det samtidig bidrager både menneskeligt og samfundsøkonomisk´.

Alle nyheder