Overbevisende sejr i 3. og sidste kamp

3. og sidste kamp til Annliz Cup er netop afviklet, og opgøret mellem Viborg HK og svenske Önnereds HK ender med en 4-måls sejr (24 – 28) til Viborg HK.

Efter en meget overbevisende 1. halvleg, hvor Viborg HK dominerer i begge ender af banen, går truppen til pause med en god fornemmelse og en 7-måls føring (10-17). I anden halvleg bliver der dog en overgang brændt lidt for mange chancer, hvilket resulterer i, at holdet laver flere fejl og presset stiger på spillerne, som dog hurtigt hinanden igen, og Viborg HK ender med en sejr, som Jakob Vestergaard kalder meget godkendt:

´Vi vinder overbevisende til trods for, at hverken Tonje eller Petré spiller angrebsspil i dag.

Vi rykker tættere sammen i forsvaret, og det meste af kampen er jeg egentlig tilfreds med vores defensiv uden at sige, at vi er i mål. Når vi leverer en bedre defensiv, er det lettere for Anna at tage flere redninger, hvilket hun virkelig også gør i dag – hun spiller en god kamp for os. 

Annas redninger bruger vi jo også til at aktivere vores kontra, og det er vigtigt for os at mærke, at vi lykkes med den del.

Emilie scorer mange gode mål for os, og så synes jeg virkelig, at Kerstins rolle som playmaker kommer til udtryk i dag. Hun er dygtig til spilstyring, og det var dejligt at se hende i den rolle.  

Alt i alt en rigtig god træningskamp for os´.

Schweizisk spilstyrer

Den schweiziske landsholdsspiller Kerstin Kündig fik i dagens kamp en større rolle end tidligere, og det faldt i god jord ved hende:

´Jeg synes selv, at det gik fint i dag. Jeg føler egentlig, at det er førte kamp for Viborg HK, hvor jeg for alvor indtager playmaker rollen, og den er jeg jo bedst til, synes jeg. Jeg kan lide at have kontrollen, sætte spillet i system og holde øje med, om alle er på de pladser, hvor de skal være. Det håber jeg, at jeg kan levere meget mere af i de fremtidige kampe´, siger Kerstin Kündig

I skrivende stund er truppen på vej hjem fra træningslejren og forventer at ramme Viborg sent søndag aften. Næste kamp er allerede på onsdag, hvor truppen moder tyske Dortmund i Ribe.

´

Alle nyheder