Onsdag bød på indvielse af showområdet ”Wild & Young” parret med  dramatisk håndbold

De fire VHK ansatte i administrationen arbejder løbende med at tilpasse sportsforretningen, så den, ud over de gode håndboldoplevelser, bliver et spændende tilbud til alle med hang til sportslige events. Seneste skud på oplevelsessfæren havde premiere til onsdagens opgør mod Nykøbing Falster Håndboldklub. - Vi har lavet et nyt område, hvor vi vil forsøge at gøre det endnu sjovere at gå til håndbold i BIOCIRC Arena. Man kan spille bordfodbold, bordtennis, Beer-Pong, skrive en hilsen på nogle lærreder, få gode rabatter med studiekort i baren, hvor der nu kan købes drinks og popcorn fra vores helt nye popcornmaskine, siger administrationschef Jonas Dyrborg der også fortæller, at det nye tiltag er et element i planen om hele tiden at udvide og gøre nogle nye tanker i forbindelse med kampafvikling. – ”Wild & Young” er et ungdommeligt fanområde oppe i Biocirc Arenaens øverste etage bag ved Rikke Skov tribunen modsat hovedindgangen. Vi vil rigtig gerne have flere unge mennesker i hallen, og derfor har vi forsøgt at gøre det ungdommeligt samt med mulighed for god studierabat. Det skal være et område hvor der kan konkurreres og hygges med vennerne. Det nye showroomlokale er selvfølgelig for alle besøgende i BIOCIRC Arenaen, så vi håber at se en masse fans i vores nye barområde, lyder der fra Jonas Dyrborg.

Dramatik for alle pengene
Onsdagens sportslige event blev et drama uden sidestykke. Igen-igen havde VHK modstanderne godt og grundig under kontrol. Men vanen tro, gik der i kampens sidste minutter kludder i et ellers yderste velspillende VHK mandskab. Men rundt syv minutter tilbage af kampen satte VHK en fire måls føring over styr, så Nykøbing Falster Håndbold i slutsekundet fik de to point med hjem til Falster med 27 – 28 på måltavlen.

Et yderst utilfreds cheftræner Ole Bitsch havde efter kampen svært ved at skjule sin skuffelse. – Vi bliver snart nødt til at få stoppet disse spilleudfald i kampenes afgørende slutminutter. Det har vi talt meget om under træningen, så jeg håber denne kamp bliver sidste gang, vi ikke viser vinderinstinkt, når slaget skal afgøres, siger cheftræneren.

Viborg Håndboldklub er efter aftenens kamp på Kvindeligaens 8. plads med 18 point.

Onsdag den 14. februar 2024 kl. 2000 står den igen på hjemmekamp i BIOCIRC Arena. Her byder VHK ind med en klassisk venskabsopgør om point mod kollegaerne fra Ikast Håndbold.

Viborg HK - Nykøbing Falster Håndboldklub: 27  – 28

VHK målscore: Maria Fisker 7, Sara Hald 5, Christina Pedersen 4, Louise Søndergaard 3, Charité Mumbongo 3, Marielle Martinsen 2, Julie Holm 1,  Katarzyna Portasinska 1. Thilde Frandsen 1.