Nye folk og ny formand i Viborg HK bestyrelsen

Aftenens generalforsamling i den professionelle virksomhedsafdeling Viborg Håndboldklub ApS bød på nyvalg af to nye bestyrelsesmedlemmer. Heriblandt Pia Grandelag, der på spørgsmålet, om hun har været hangaround hos Viborg HK svarer:

– Nej det har jeg ikke. Jeg har været til et par kampe. Mest som en del af min ansættelse som direktør i en af sponsorvirksomhederne. Så jeg er ikke i bestyrelsen for at blande mig i sporten. Det er den forretningsmæssige vinkel, der er årsagen til, at jeg er blevet spurgt, om jeg ville sige ja til at blive en del af bestyrelsen og dermed ledelsen af Viborg HK. Så jeg glæder mig til at holde fokus på en positiv forretningsmæssig udvikling af virksomheden, så der kan være ro på bagsmækken til det sportslige. Min indsats omkring den forretningsmæssig udvikling for klubben, bliver med inspiration til vækst og strategi. En af mine styrker er, at jeg har stor erfaring med virksomhedsledelse og at jeg tænker både strategisk og lavpraktisk, lyder det fra Pia Grandelag. 

Direktør i BE-installationer Brian Bryrup ser også frem til at blive en del af VHK bestyrelsen:

– Virksomheden har altid støttet op om VHK, så derfor er det naturlig for mig at deltage i det kommende bestyrelsesarbejde, siger Brian Bryrup, der også har bemærket, at der over de seneste måneder er blevet en mere positiv ånd og holdning i og omkring den lokale håndbold flagskib Viborg HK. På den baggrund tror han, at klubben også i fremtiden vil være at finde i den gode ende i såvel dansk som international kvindehåndbold.

Generalforsamlingen flyttede også om på formandsposten. Det er Dan Bjerregaard fra Svanerent, der rykkede fra en bestyrelsespost op på bestyrelsestoppen:

– Jeg glæder mig til udfordringen, og er klar til at trække i arbejdstøjet. Der skal være styr på økonomien og så skal vi skabe de rigtige rammer for at få opbakning fra de lokale virksomheder, så vi kan skabe en økonomi, der så igen kan understøtte den sportslige sektor, siger Dan Bjerregaard.