Ny kommunikations-medarbejder hos Viborg HK

Vi er glade for nu at kunne præsentere vores nyeste medarbejder, Betina Poulsen, som har tilsluttet sig Viborg HK-holdet her i september. Betina bringer en lang række styrker og erfaringer med sig, der vil bidrage markant til vores fortsatte succes og vækst.

Betina er kommet til Viborg HK med en baggrund i kommunikation på sociale medier og marketing, og hendes evne til at styrke vores kommunikation vil være afgørende for at opfylde vores mål og forpligtelser. Betina ansættes på deltid og vil derfor fortsætte sit arbejde ved siden af i sit eget firma BeHelpful.

Vi ved at eksponering er vigtig for vores sponsorer, og med Betinas kompetencer og hjælp vil vi få mulighed for at stille mere skarpt ind på kommunikationen. Viborg HK har altid stræbt efter høj kvalitet på vores sociale medier og marketingindsats, og vi er overbeviste om, at Betina er den rette person til at løfte denne opgave til nye højder. Hun vil spille en nøglerolle i at sikre, at vores kommunikation og online tilstedeværelse forbliver skarp og engagerende og samtidig bliver hun den primære kontakt til vores marketingbureau KeyDesign.

Betinas ansættelse er ikke kun designet til at forbedre vores kommunikation og marketing, men den vil også have en positiv indvirkning på vores salgsindsats. Hendes tiltrædelse frigiver vigtige ressourcer og giver os mulighed for at forfølge nye forretningsmuligheder og samarbejder, der vil bidrage til vores vækst.

Vi ser frem til at samarbejde med Betina og er begejstrede for de nye muligheder, hun bringer med sig til Viborg HK.

Velkommen ombord, Betina!