Nervepirrende kamp ender med 1-måls nederlag

Med blot et enkelt mål (26-25) taber Viborg HK til København Håndbold på udebane efter en nervepirrende og meget seværdig kamp.

Inden aftenens opgør spåede cheftræner Jakob Vestergaard, at det ville blive en tæt kamp, og det gjorde det sandelig også.

Viborg HK kommer dårligst fra start og får ikke sat det første mål ind, før København har ramt maskerne hele 4 gange, men derefter bølger kampen frem og tilbage, og med en pausestilling på 14-14 er opgøret helt åbent da 2. halvleg fløjtes i gang.

De sidste 30 minutter kommer Viborg HK bedst fra start, men København hænger på og med et rødt og blåt kort til Sara Hald, et par dårlige afslutninger på ellers gode chancer - så er København pludselig foran med 1 mål få minutter igen, og Viborg må se sig slået med et enkelt mål. Det er en meget ærgerlig cheftræner, der evaluerer kampen:

´Vi taber med 1 enkelt mål i en kamp, hvor vi har rigtig mange chancer. Vi får ikke scoret på vores chancer de sidst 7-8 minutter, og det betyder, at København tager sejren.

Der er mange ting i spillet i aften, som jeg er rigtig godt tilfreds med. Charité dækker godt op for os, og hun giver igen noget fysik i vores defensiv, som bekommer os godt. Vi kommer til mange gode chancer i angrebet, og ikke mindst får vi godt gang i vores kontra. Vi bliver bare nødt til at blive skarpere på vores afslutninger. Vores manglende evne til at få den helt ind i kassen bliver i dag afgørende for, at vi ikke kommer herfra med point´.

En af aftenens hovedpersoner, den tidligere Københavner spiller, Melissa Petrén, er ligeledes meget ærgerlig over nederlaget, og synes ligeså godt at kampen kunne være faldet ud til Viborgs fordel:

´Det er super super ærgerligt. Jeg synes, at vi leverer en god kamp -vi laver fejl ja, men vi laver også meget godt, og jeg synes, at vi især får mange gode ting i spil i angrebet, og så vi kæmper virkelig for det – hele vejen igennem, men desværre er det marginalerne, der afgør det i dag, og de faldt ikke ud til vores fordel´.

Målene for Viborg blev sat ind Emilie Hovden (7), Maria Fisker (5), Mathilde Rivas-Toft (5), Melissa Petrén (4), Ida-Marie Dahl (2) og Tonje Enkerud (2).

Alle nyheder