Marielle Martinsen styrker bagkæden fra næste sæson

Nordmand Marielle Martinsen har netop skrevet under på en 2-årig kontrakt med Viborg HK. Hun kommer fra Aarhus United, hvor hun har spillet siden 2020, og den kommende cheftræner Ole Bitsch glæder sig over kontrakten med Marielle, der betyder forstærkning af bagkæden:

´I Marielle får vi en virkelig spændende spiller, der efter min overbevisning er stærkt undervurderet på Aarhus United holdet, hvor hun toppræsterer næsten hver eneste gang.

Hun kan bidrage med masser af fleksibilitet, da hun spiller alle tre bagspilspositioner på et højt niveau, og så dækker hun tilmed godt op. Vi får altså en superskarp tovejs spiller, som på flere fronter giver os enormt fleksibilitet i den måde, vi gerne vil bygge vores spil op på.

Marielle er inde i en rigtig god udvikling, og man ser en markant forandring fra den første sæson, hun var i Danmark til denne sæson, hvor hun sætter flere og flere mål ind.

Desuden kommer hun til at bidrage med en del rutine qua sine 28 år og mange ligakampe både i Danmark og Norge på CV´et, og det har selvfølgelig også stor betydning for mig, at jeg med hende trækker noget erfaring ind i truppen.

Det er en ønskespiller, vi får på holdkortet, og jeg glæder mig til at få hende til Viborg´.

Marielle Martinsen er i gang med sin anden sæson i Danmark, og hun ser frem til, at hun fra sæson 2023/24 løber på banen for Viborg HK:

´Jeg glæder mig til at komme til Viborg HK, som jeg har hørt så meget godt om. Jeg glæder mig også til at arbejde med Ole Bitsch, som jeg ligeledes har hørt en masse positivt om.

Projektet, med at bygge et nyt hold op hvor mange unge talenter skal integreres, synes jeg, er spænende. Det motiverer mig, at jeg har mulighed for at spille mig til en stor rolle på holdet – det tror jeg på, at jeg er klar til, og jeg tror også på, at de nye udfordringer kan udvikle mit spil.

Jeg glæder mig til at gå forrest og til også at påtage mig et ansvar overfor de unge og selvfølgelig for holdet som helhed´.

Foto: Johnny Pedersen

Alle nyheder