Maria Fisker skriver 3-årig kontrakt med Viborg HK

´Sjældent har vi fået SÅ mange henvendelser omkring en spiller, og derfor er det også med stor glæde, at vi nu endelig kan offentliggøre, at vi har skrevet en 3-årig aftale med Maria Fisker Stokholm´, fortæller direktør i Viborg HK, Jens Steffensen.

´Maria Fisker er jo en kæmpe Viborg HK-profil. Hun har spillet i klubben i mange år, og hun har været med i op- og nedgangsperioder og været med til at vinde de helt store pokaler.

Hun er på alle måder en fighter og en stor kulturbærer i klubben. Vi er mange, der er rigtig glade for, at en ny aftale er underskrevet, og personligt har jeg glædet mig ekstra meget til at melde dette ud, for hun er en spiller, som mange sponsorer og fans har taget fat i os omkring – fordi de ønsker, at hun skal blive i klubben.

Viborg HK er på flere måder i en genopbygningsfase, og det siger selv, at en nøglespiller som Fisker er umådelig vigtig i den sammenhæng. Hun spiller på et højt plan, og hun bliver ved med at udvikle sit spil, og samtidig er den rutine og den erfaring, hun kan bringe ind i en ung trup uundværlig. Hun bliver helt sikkert en, som de unge vil læne sig op ad … og der er plads til mange, for Fisker mister ikke sådant fodfæste´.

Maria Fisker trak første gang i den grønne trøje tilbage i 2007, og hun har aldrig lagt skjul på, at hendes hjerte er grønt. Hun er en af de spillere, der trods klubbens økonomiske udfordringer trofast og 100% loyalt har holdt ved sit ønske om at fortsætte sin karriere i Viborg, og derfor er hun da også glad for, at det nu er lykkes begge parter at finde hinanden:

´Jeg er meget glad for, at det endnu en gang er lykkedes at blive enige med klubben om en forlængelse. Jeg ser utrolig meget frem til at deltage i genopbygningen af holdet de næste år, og jeg er taknemmelig for at den klub, jeg så op til som barn, og hvor jeg fik min ligadebut i tilbage i 2007, stadig ser mig som en vigtig brik i deres kultur og succes´.

Alle nyheder