Maria Fisker overrasker alle

Det er blot en uge siden, at vi annoncerede, at Maria Fisker måske snart ville være tilbage fra barselsorlov, og samtidig fortalte Fisker selv, at hun forventede at være tilbage til ligastart.

Det må siges at holde stik!

Maria Fisker overrasker alle og er tilbage!

For blot 5 uger siden blev hun mor for 2. gang, og den lille nye dreng kan ligeså godt vænne sig til lydene fra håndboldhallen, for både baby og mor er allerede nu at finde i VIBOCOLD Arena, og i fredags løb hun på banen til Generation Handball træningskampen mod norske Storhamar.

Inden kampen spurgte vi hende, hvordan det kan lade sig gøre at vende tilbage SÅ hurtigt, hvortil hun svarede:

´Min krop har overrasket mig, og den er langt hurtigere klar, end jeg havde regnet med.

Jeg har det virkelig godt, og jeg har trænet og testet min krop af, og den regerer positivt på det, jeg byder den, så nu er jeg SÅ klar til at komme i gang igen´,

siger Maria Fisker med det største smil.

For cheftræner Jakob Vestergaard er det også stor tilfredshed med Fiskers hurtige come back:

´Det er ingen tvivl om, at Fisker betyder rigtig meget for holdet.

Hun er en rutineret spiller, og det kan tydeligt mærkes på banen, og så er hendes rolle også stor udenfor banen. Hun er god til at samle holdet, støtte og motivere, og i en situation hvor vi har mange nye spillere, der skal køres ind og desuden skal have helt nye spilkoncepter indarbejdet, har hendes evner og erfaring enorm stor betydning´.

På onsdag tager truppen på træningslejr til Sverige, hvor de spiller Annliz Cup, og her tager Maria Fisker afsted sammen med resten af truppen, og den lille ny .. han følger med.  

Alle nyheder