Laura Holm stopper i Viborg HK efter denne sæson

Venstrefløj Laura Holm er i gang med sin sidste sæson i Viborg HK - i denne omgang i hvert tilfælde.

Hun skrev under på sin første professionelle kontrakt med klubben i 2021, og hun er dermed i gang med sin 2. sæson i grønt.

Det er ønsket om at få en større rolle og mere spilletid, der har gjort, at Laura Holm nu søger væk fra Viborg.

´Jeg har været vanvittig glad for ALT her i Viborg HK – for spillerne, miljøet, alle omkring holdet – der er en virkelig god kultur i VHK, og jeg er meget glad for, at jeg har fået lov til at starte min ligakarriere her.

Jeg kan dog også mærke, at jeg bliver nødt til at prioritere, at jeg skal have noget mere tid på banen, og det betyder, at jeg bliver nødt til at skifte klub. Jeg har brug for spilletid for at få mere rutine og blive skarpere på de forskellige situationer. Derfor skal jeg noget andet fra næsten sæson, og det glæder jeg mig virkelig meget til – men indtil da, skal jeg bare nyde min tid her i Viborg´.  

Laura Holms beslutning har direktør Jens Steffensen stor forståelse for:

´Holm er en virkelig dygtig venstre fløj, men da det er en position, hvor vi i forvejen er stærkt besat, har hun ikke fået den rolle, som hendes talent ellers er berettiget til.

Det er rigtig godt for Holm, at hun kommer videre, så hun kan fortsætte den gode udvikling, hun er i, og vi ønsker hende alt det bedste, og ser frem til at følge hendes håndboldkarriere – og hvem ved … måske kommer hun tilbage i den grønne trøje en dag´.

Foto Johnny Pedersen BilledeBank.dk - Fotograf Johnny Pedersen