Kerstin Kündig stopper i Viborg HK

Viborg HK´s playmaker, Kerstin Kündig,stopper i Viborg HK, da der er indgået aftale med en Champions League klub.

Kerstin Kündig tager allerede afsted til sin nye klub på torsdag, og hun glæder sig til det nye eventyr – selvom det da også kræver da en del omstillingsparathed med så hurtig en beslutning, siger Kerstin Kündig:

´Det er meget spontant, og jeg er da også en smule forvirret, men jeg tror på, at jeg træffer det rigtige valg.

Jeg er rigtig glad for at være i Viborg, men jeg må også bare sige, at det er en stor chance for mig, som jeg kan mærke, at jeg bliver nødt til at gribe.

I VHK har jeg haft en god tid. Jeg er meget taknemmelig for alt det, jeg tager med herfra, og jeg kommer til at savne pigerne, det professionelle set-up, og jeg ønsker klubben alt det bedste´.

Cheftræner Jakob Vestergaard bakker op om beslutningen og siger:

´Vi er i den situation, at vi har mange spillere klar, og Moa Högdahl er på vej tilbage. Samtidig kommer Kerstin med flere individuelle kompetencer og kvaliteter, som tager tid at få inkorporeret i vores set up, hvor vi spiller meget med flow og rytme. Det betyder, at kan vi se, at der ville gå længere tid inden, Kerstin vil få en større rolle på holdet.

Det er jo heller ikke nogen hemmelighed, at der også er et økonomisk aspekt i det, som selvfølgelig har været med i vores overvejelser, så da muligheden bød sig, og vi kunne sende hende godt videre til en spændende klub, har vi sagt ja til det´.