Karen Klokker skriver kontrakt med Viborg HK

Randers HK´s konkurs havde bl.a. den konsekvens, at flere spillere stod uden klub. En af spillerne var Karen Klokker, og hun sagde derfor ja til at fortsætte i Viborg HK, selvom klubben kun havde mulighed for at tilbyde hende en amatøraftale. Det vigtigste på daværende tidspunkt var at sikre sig, at håndbolden blev holdt ved sige, fortalte Karen Klokken.

Det valg må siges at have båret frugt, da hendes præstationer til både træning og kamp nu har resulteret i en permanent 3-årig aftale fra sæson 2023/24.

Karen Klokker er meget tilfreds for at være i Viborg, og hun glæder sig over aftalen, der bl.a. betyder, at hun får sin gamle cheftræner, Ole Bitsch, tilbage. En 3-årig aftale betyder også, at hun nu kan kigge ind i en mere stabil periode af sin håndboldkarriere, hvilket hun forventer også vil smitte positivt af på spillet:

´Jeg er virkelig glad for, at jeg har fået muligheden for at fortsætte i Viborg HK. Mine første måneder her i klubben er blevet meget bedre, end jeg havde turdet håbe på. Derfor er der ingen tvivl om, at det også er her, jeg skal være de næste sæsoner.

Jeg glæder mig til at blive en del af et nyt og spændende hold, men først og fremmest til at spille denne sæson færdig med det her fantastisk hold´.

Ole Bitsch ser også frem til et gensyn med Karen Klokker:

´Det er meget positivt, at vi kan tilbyde Karen Klokker en 3-årig kontrakt, for det er en spiller, som jeg ser stort potentiale i. Hun er fysisk stærk, dygtig i forsvaret og god på screeningsspillet. Desuden ser vi også, hvordan hun konstant udvikler sit angrebsspil.

Karen Klokker bidrager desuden med masser af humør og gejst, så hun er en spiller, vi kan glæde os til at se mere af i Viborg HK´.

Foto: Johnny Pedersen https://www.billedebank.dk/

Alle nyheder