Ikke den afslutning vi havde håbet på

Og således gik det til, at vi tabte 31-39 til Aarhus United i en kamp, hvor det var tydeligt at betydningen var lille, samtidig med at kræfterne var brugt op.

Det var også en skuffet cheftræner, som vi mødte til en snak efter kampen:

"Der var jo lagt op til en rigtig fin afslutning på en fantastisk sæson, der har været lidt op og ned, men hvor vi resultatmæssigt har leveret rigtig flot her i foråret. Det ender desværre med en lille nedtur, hvor Aarhus klæder os af, og vi samtidig ikke er i nærheden af at levere det, som vi rigtig gerne vil.

Der var mødt rigtig mange mennesker op for at tage afsked, som bidrog til en rigtig god stemning, men vi får aldrig rigtigt kampen op, hvor vi gerne vil have den. Det er virkelig ærgerligt, men det er nogle gange sådan det er.

Der var ikke så meget at spille for og batterierne var tomme, og derfor bliver det som det bliver, men vi er glade for vores 5. plads, og langt hen ad vejen er vi glade for det spil, som vi har leveret her i slutspillet. Der har været scoret lidt for mange mål imod os i de to sidste kampe - både i NFH og den i dag, men det er nogle gange sådan det er.

Nu er det tid til at få ladet batterierne op og få kigget frem mod den nye sæson."

En ærgerlig kamp at slutte af på, men ikke desto mindre vil vi gerne sige tusind tak til alle jer, der var mødt op for at støtte pigerne og sige pænt farvel til dem, der rejser.

Tak til Moa, Rivas-Toft, Ida Marie Dahl, Emilie Hovden, Laura Holm, Tonje Enkerud, Melissa Petrén og Jakob Vestergaard for den indsats, som I alle har leveret. Det har været fantastisk at have jer i klubben, og vi ønsker jer alle sammen al muligt held og lykke på jeres videre færd.

Kampens spiller blev Ida Marie Dahl, der scorede 3 på 3.

Alle nyheder