Ikast Håndbold blev seriøst udfordret

Med en godkendt indsats i Kvindeligaens grundspil sæson 2023/2024 rykkede VHK med en syvendeplads ind i ligaens slutspilsrunde. Her skal de, ud over torsdagens modstander fra Ikast Håndbold, møde Odense Håndbold og København Håndbold.

Den første opgave torsdag aften blev til en rigtig god håndboldkamp. Selv om det nuværende Ikastmandskab på holdkortet indeholder en række landsholdsspillere fra nær og fjern, lod det ikke til at imponerer de unge VHK spillere. Med fuld fart over feltet bød de Ikast Holdbold op til dans helt frem til kampene slutfase. Her kom landsholdserfaringen modstanderne til gode, så de kunne lukke det ellers lige opgør med en fem måls sejr.

Cheftræner Ole Bitsch gav umiddelbart efter kampen udtryk for, at indsatsen var godkendt. – Det var godt at se, at alle bød ind med hele deres håndboldkunnen. Selv om alle var på plads, skal jeg dog fremhæve unge Laura Borg, der i dag gjorde en jætteindsats, lød det blandt fra en fremadskuende optimistisk cheftræner.

Næste slutspilsudfordring for Viborg Håndboldklub er udekampen med Odense Håndbold søndag den 31. marts kl. 1830 i Sydbank Arena. Onsdag den 17. april kl. 2000 er der hjemmekamp i BIOCIRC Arena mod København Håndbold.

Viborg HK – Ikast Håndbold: 27 – 32

VHK målscore: Sara Hald 7, Louise Søndergaard 5, Marielle Martinsen 5, Christina Pedersen 5, Maria Fisker 2, Julie Holm 2, Thilde Frandsen 1.