Ida Marie Kaysen klar i Viborg allerede nu

For kort tid siden offentliggjorde vi, at GOG-målvogteren, der netop er blevet kåret som ´Årets Fund´, har skrevet kontrakt med Viborg HK. Planen var, at hun skulle starte i truppen til sommer, men nu er processen fremskyndet qua Anna Kristensen exit, og det er med stor glæde, at vi allerede nu kan trække Ida Marie Kaysen i truppen. Dermed vil vi på lørdag, når vi spiller mod Sønderjyske i VIBOCOLD Arena, have Kaysen på holdkortet.

Det giver bare rigtig god mening, at vi får Kaysen til klubben nu, siger Susanne Munk Wilbek:

´Når vi allerede nu kan inkludere Kaysen i truppen, betyder det jo, at vi tager forskud på arbejdet med den dou, som Kaysen og Juncker skal udgøre fra næste sæson, så det giver selvfølgelig rigtig god mening for os. På denne måde kan vi give hende masser af værdifulde træningstimer og kamperfaring i et professionelt ligamiljø. Selvfølgelig er der forskel på at spille U19 og seniorhåndboldliga, og nu får vi mulighed for at speede den udvikling op, så hun kan tage de første seniorskridt i denne sæson, og det ser vi som en god mulighed for både hende og os´.

Når Kaysen rykker fra GOG til Viborg HK, er det samtidig startskuddet på den professionelle håndboldkarriere, hvilket hun glæder sig meget til:

´Det bliver jo en kæmpe omvæltning for mig, og jeg glæder mig virkelig meget. Jeg har lige vænnet mig til tanken om Viborg HK til sommer, men når nu muligheden for at komme i gang tidligere, er opstået, ville jeg bare gribe chancen – indimellem skal man tude satse lidt.

Jeg har selvfølgelig haft overvejelser gående på fx min skole, men jeg har efter dialog med skolen i Viborg og Viborg Elite fundet en virkelig god løsning, så jeg synes, at det er kommet supergodt styr på den en del også, så jeg føler mig godt rustet og klar til at tage hul på det nye eventyr.

Alle nyheder