Hurtig og rutineret højre fløj til Viborg HK

Den 27-årige polak Katarzyna Portasinska blev spottet af direktør Jens Steffensen og med hende på holdkortet, får den kommende cheftræner, Ole Bitsch, én mere på positionen højre fløj at jonglere med.

´Med Katarzyna Portasinska får vi en lynhurtig og rutineret højre fløj, som vi glæder os til at integrere i truppen. Hun har en stor erfaring fra den internationale håndboldscene og med hendes professionelle tilgang til træning samt talent for spillet, er vi overbeviste om, at vi kan være med til at fremme hendes udvikling til glæde for begge parter´

Katarzyna Portasinska er født og opvokset i Polen, og hun glæder sig over, at hendes indsats og talent nu sender hende en tur i den grønne trøje:

`Jeg er virkelig begejstret for at få muligheden i Viborg HK.

Det er en klub, der er kendt i hele Europa for dens lange historie, og som jeg har fulgt igennem mange år.

 Jeg glæder mig til at træde ind i det professionelle træningsmiljø, som VHK er kendt for, og det betyder selvfølgelig meget for mig at komme til en klub, der er topprofessionel, for det giver også mig de bedste betingelser for udvikling.

Jeg glæder mig også til at opleve at løbe på banen i Biocirc Arena i Viborg, hvor jeg har set, at spillerne møder stor opbakning og god stemning til hjemmekampene.

Det bliver spændende at møde de andre piger, og jeg glæder mig så meget til at blive en del af truppen, af klubben og Viborg´.

Fakta:

Katarzyna Portasinska

26. oktober 1995

Højde: 168

Håndboldkarriere:

2012 – 2018: Vistal Gdynia (Polen)

2018-2019: Union Halle Neustadt (Tyskland)

2019-2020: TuS Metzinger (Tyskland)

2020-2021 Paris 92 (Frankrig)

2021 – 2023 MKS Funfloor Lublin (Polen)