Godkendt præstation mod de danske mestre

Trods et 4-måls nederlag (26 - 22) kan Viborg HK godt være tilfreds med egen indsats i aften, hvor der blev kæmpet mod et af Europas bedste hold, Odense Håndbold.

De grønblusede spillede en god kamp, pressede Odense mandskabet og fulgte rigtig godt med - uden at vi for alvor satte os i en position, hvor vi kunne tage 2 point med hjem.

Inden opgøret i Sydbank Arena havde cheftræner Jakob Vestergaard pointeret, at dagens modstander ville være en virkelig stor opgave – og det blev det - men til trods for at vi tager hjem uden point, er Jakob Vestergaard stadig godt tilfreds med truppens præstation:

´Det er jo egentlig rigtig ærgerligt, at vi ikke lige taget et enkelt point med hjem i dag, for det er rimelig tæt på.

Vi har 10 minutter i første halvleg, hvor vi ikke formår at scorer og i kombination med flere tekniske fejl, går det stærkt, og vi kommer bagud. Det er ærgerligt, for det efterslæb kæmper vi en del med – alligevel er vi jo tæt på at bringe os i spil til en udligning her i anden halvleg.

Vi skal være lidt mere træfsikre, men ellers er jeg rigtig godt tilfreds med både udtryk og aggressivitet – vores defensive fungere også fint, så jeg er faktisk en smule ærgerlig over, at vi ikke tager point med hjem, for vi leverede en god indsats´.

Thilde Frandsen spillede en god kamp. Hun satte 2 mål ind på 2 forsøg og mener også, at truppen godt kan være deres indsats bekendt:

´Vi spiller mod et rigtig godt hold, og jeg synes faktisk godt, at vi kan være okay tilfredse med den måde, vi afvikler kampen på. Odense er en svær modstander, som har mange virkelig dygtige spillere, men vi formår at få bragt noget godt ind i vores spil i dag, og jeg synes faktisk, at vi giver dem kamp .. .måske ikke helt til stregen men tæt på´.

Sara Hald blev anerkendt som kampens spiller, og hun leverede virkelig også en flot indsats både i forsvaret, hvor hun stod i orkanens øje, og i angrebet hvor hun scorer 5 mål på 6 forsøg, og dermed blev hun også topscorer for Viborg HK.

Karen Klokker bragte også sig selv på måltavlen hele 3 gange, mens Fisker satte 4 mål ind.

I målet stod Anna Kristensen alle 60 minutter, hvor hun nappede flere store chancer, og dermed har hun igen en stor andel i kampens helhedsvurdering.