Godkendt grundspilsrunde

I onsdagens Match Magasin uddeler cheftræner Ole Bitsch masser af roser til spillerstaben sæson 2023/2024. - Det er en rigtig flot præstation, at vi allerede efter opgøret mod Ajax København har sikret os en plads i slutspillet. Det er godt gået af vores nye unge sammensatte trup, som op til denne sæson talte hele 10 nye spilere, skriver cheftræneren.

Og indsatsen onsdag aften i BIOCIRC Arena var som en gennemgående fortælling om holdets indsats i sæsonens første 26 kampe. En urolig første halvleg, der endte med 17 – 17, blev i anden halvleg afløst af en godkendt VHK indsats, der rendte SønderjyskE over ende. Efter den overbevisende 34 – 24 sejr var Ole Bitsch en tilfreds mand. - Der har været megen snak om vores opgør med SønderjyskE i forbindelse med hvilken slutspilpulje, holdene efterfølgende skulle være med i. Det skal jeg ikke kommenterer på, men blot konstatere, at vi vandt med 10 mål, og dermed fik vi en god afslutning på grundspillet. Nu vil vi koncentrer os om, at give alt det vi har i os i de kommende kampe. Så må vi se om det holder, siger Ole Bitsch.

Modstanderne i kampen om en semifinaleplads er København Håndbold, Ikast Håndbold og Odense Håndbold.

Viborg HK – SønderjyskE Kvinder: 34 – 24

VHK målscore: Julie Holm 7, Charité Mumbongo 5, Jan Mittún 5, Alberte Simonsen 5, Marielle Martinsen 3, Christina Pedersen 3, Camilla Degn 2, Katarzyna Portasinska 2, Thilde Frandsen 1, Sara Hald 1.