God VHK kamp men ingen point at hente i Frederiksberg Hallerne

Det var et toptunet mandskab fra Viborg HK, der efter de sidste forberedelser tirsdag var klar til at drage til Frederiksberg Kommune, for i Frederiksberg Hallerne at møde hovedstadsholdet København Håndbold. – Vi glæder os til at skulle en  tur til København, hvor vi har revanche til gode. Det er en svær udebane, men vi føler os godt rustet til opgaven. Vi har trænet godt, og mange  spillere leverer på nuværende på højt niveau. Så nu skal slaget stå sin prøve i de to gange 30 minutter, siger en kampklar cheftræner Ole Bitsch, inden turen gik østover.

Desværre holdt de gode intentioner ikke stik.

En tæt første halvleg endte med en smal 14-12 føring til København Håndbold. Selvom VHK udlignede til 28-28 med 10 minutter tilbage af kampen, lykkedes det ikke at komme forbi den københavnske målscore. Med slutresultatet 36-33 til København Håndbold blev der således ingen opgradering af pointtavlen for Viborg HK.

Cheftræner Ole Bitsch var som skrevet ellers fortrøstningsfuld før kampen. – Vi spillede ellers en god kamp, men vi mangler mere skarphed i defensiven. Når vi lukker 36 mål ind, kan vi ikke vinde en håndboldkamp, selv om vi var med i hele kampen, og fik 33 mål på tavlen. Så defensiven er helt klart noget, vi skal hjem og arbejde hårdt med, siger Ole Bitsch.

Selv om det ikke blev til point denne onsdag aften på Frederiksberg, er VHK stadig på en sjetteplads med 16 point for 16 kampe.

Næste opgave for Viborg Håndboldklub er hjemmekampen i BIOCIRC Arena på lørdag den 27. januar kl. 1500 mod Skanderborg Håndbold.

København Viborg HK: 36 – 33

VHK målscore: Louise Søndergaard 12, Sara Hald 7, Marielle Martinsen 3, Christina Pedersen 3, Alberte Simonsen 2, Charité Mumbongo 2, Camilla Degn 1, Thilde Frandsen 1, Jana Mittún 1. Maria Fisker 1.