Flot VHK indsats i Aabenraa

Selv om alle VHK fans i de sidste minutter af tirsdagskampen mod ligakollegaerne fra SønderjyskE Kvinder bed negle, lykkedes det at fastholde den føring, VHK havde haft kampen igennem, så slutresultatet blev en sejr på 33 -31 til VHK.

VHK var, som skrevet, foran hele kampen, men det lykkedes ikke at komme forbi de godt fightende spillere fra SønderjyskE Kvinde med mere en fem mål. Denne føring var til gengæld med kun godt syv minutter tilbage af kampen. At der så alligevel blev spænding om kampens udfald skyldtes, ifølge cheftræner Ole Bitsch, at spillerne i slutfasen spillede med for høj risiko og ikke formåede i tilstrækkelig grad at holde på bolden.

– I første halvleg har vi godt styr på kampen. Men da SønderjyskE i anden halvleg kommer med et større pres, bliver vi for usikre, og ja, så kommer det med det risikofyldte spil igen. Det er et element, vi virkelig skal arbejder meget med, siger Ole Bitsch.

Med de to point i hus rykkede VHK op på en femteplads i Kvindeligaens grundspilsrunde 2023/2024.

Sønderjyske - Viborg HK: 31 - 33

VHK målscore: Marielle Martinsen 9, Maria Fisker 6, Christina Pedersen 5, Louise Søndergaard 5, Thilde Frandsen 3, Sara Hald 3, Camille Degn 2.