Favoritværdiheden er stor

Når vi tager til Skanderborg, er vi favoritter, og den rolle påtager vi os gerne, fortæller cheftræner Jakob Vestergaard, inden ligaopgøret i aften, hvor Viborg HK tørner sammen med ligaens bundprop, Skanderborg Håndbold.

Skanderborg Håndbold ligger nederst i ligaen med 5 point på 17 kampe, mens Viborg HK ligger nr. 6 med 19 point på 17 kampe – til trods herfor er det ikke en opgave, vi tager let på, siger Jakob Vestergaard:

´De to point er meget vigtige for os, og vi SKAL levere en præstation, hvor vi får point med hjem. I forhold til det, vi har leveret de sidste par kampe og i forhold til tabellen, tager vi vil Skanderborg som favoritter, og vi skal se, om ikke vi kan fortsætte det gode spil.

Skanderborg har mange dygtige spillere, som har spillet en del år i ligaen, og det tror jeg, at mange underkender lidt. Rikke Pedersen på venstre fløj har scoret rigtig mange mål, Cecilie Mørch Hansen som playmaker gør det godt, Line Larsen som venstre back og Stine Kristensen – det er alle spillere, der har mange sæsoner i ligaen og som er dygtige spillere. Vi kender også Mathilde Storgaard fra tiden i Viborg, og hun er også en erfaren spiller. Vi kender Emma Friberg som en dygtig målmand, der kan rulle gardinet ned, og det skal vi se, om ikke vi kan undgå. Så jeg ser flere ting, vi skal håndtere.

Det bliver vigtigt for os, at vi får godt med tempo ind i kampen. Fokus bliver også på få tekniske fejl. Vi er gode, når vi skaber hurtige situationer, og når vi får masser af fart på, og det vil vi gerne bringe ind i kampen mod Skanderborg.

Jeg forventer ikke, at Melissa Petrén bliver klar, men ellers ser det ud til, at alle mand kan komme i spil i Skanderborg.