Det gav to point på kontoen at køre til Vesterbro i København

Som forventet havde Viborg HK ingen problemer med at hente de to point i 11 spillerunde, som såvel holdet som klubbens fans havde sat næsen op efter.

Efter en af de største halvlegsføringer i Viborg HK's tophåndboldhistorie på utrolige 6-21 i Viborg HK favør, var der ikke på noget tidspunkt tvivl om VHK sejren. Spørgsmålet var bare om med hvor meget.

At de spillemæssige kvaliteter på dagen var på plads, gjorde blandt andet, at VHK scorede på deres fem straffekast, at Ajax ikke formåede at score på deres ene af slagsen, samtidig med, at målvogter Ida Maria Kaysen også kom på scorings listen.

Umiddelbart efter kampen var såvel direktør Jens Steffensen og cheftræder Ole Bitsch en fornøjelse at tale med. – Det var dejligt at se, hvordan vi ikke mindst i 1. halvleg styrede spillet. Ajax Københavns målpause på 11 minutter og 19 sekunder midt i halvlegen brugte holdet således til at grundlægge resultatet, siger Jens Steffensen.

Ole Bitsch var mest glad for, at holdet fik en optimal oplevelse. – Alle spillerne fortjente at få sådan en storsejr i hus. Det hjælper på selvtilliden, når alle vore træningsanstrengelser giver pote som de gjorde dag. Selv om alle spillede flot og næsten fejlfri, vil jeg dog på denne plads godt rose Christina Pedersen og Marielle Martinsen, med deres store indsats i dag, lyder det fra en tilfreds cheftræner.

Næste gang Viborg HK skal finde de gode takter frem, er onsdag den 15. november 2023 kl. 1830. Her besøger Ringkøbing Håndbold BIOCIRC Arenaen.

Ajax København - Viborg HK: 20 - 39

VHK målscore: Christina Pedersen 9, Marielle Martinsen 6, Sara Hald 5, Alberte Simonsen 4, Julie Holm 3, Thilde Frandsen 3, Camilla Degn 2, Maria Fisker 2, Ida Maria Kaysen 1, Karen Klokker 1, Signe Vetter 1, Jana Mittún 1, Katarzyna Portasinska 1.