Emilie Hovden jubler efter scoring

Der venter os en stor opgave

Lørdag kl. 16 i Vibocold Arena tørner vi sammen med NFH, der mildt sagt, har været vores helt store mareridt i denne sæson. Et enkelt point er det blevet til i 5 kampe, og derfor går cheftræner Jakob Vestergaard til opgaven med en stor portion ydmyghed og respekt for modstanderen.

"Der venter os en stor opgave mod en modstander, som vi kender rigtig godt, og som vi har mødt rigtig mange gange. Primært uden succes i denne sæson.

NFH er jo måske det hold i ligaen, der spiller allerhurtigst og er meget effektive på det, og der har vi fået ørerne i maskinen nogle gange. Nu har vi mødt dem 2 gange i den hjemlige turnering i grundspillet, 1 gang i pokalturneringen og 2 gange internationalt. Vi er kun lykkedes med at få point den ene gang", siger han.

Mathilde Juncker er jo som bekendt gravid med en dejlig lille baby, og derfor har holdet også brugt den sidste uges tid på at få Ida Kaysen lidt mere i gang, lyder det fra Jakob Vestergaard og fortsætter:

"Det bliver en hamrende vigtig kamp for os! Vi skal have point, hvis vi skal drømme om en semifinaleplads, og derfor kommer vi også til at gå all-in i alle situationer".

Vi ses i Vibocold Arena til et brag af en kamp! Matchpartner er denne gang Ecooking.