Anna Kristensen stopper i Viborg HK 

Allerede først på sæsonen blev det meldt ud, at Anna Kristensen ikke spiller i grønt fra sæson 2023/24, og nu er den beslutning rykket frem, så hun allerede nu stopper i Viborg HK, fortæller direktør i Viborg HK Jens Steffensen:   

´Vi har haft mange fantastiske oplevelser med Anna, og vi har set, hvordan hun har udviklet sig fra et helt ungt talent til måske kvindeligaens bedste målvogter, og nu har vi fået et bud på hende, som vi ikke kan sige nej til.  

I VHK´s DNA ligger netop talentudvikling, og vi kan jo i den grad sige, at vi er lykkes med Anna, og eftersom vi allerede har indgået aftale om, at hun fra næste sæson ikke er en del af klubben, er vi også villige til at imødekomme hendes ønske om at tage hul på det næste eventyr allerede nu, da prisen for dette også er fair.  

Desuden har vi en rigtig dygtig målvogter i Mathilde Juncker, som nu kommer til at indtage en større rolle, og 2. målvogteren arbejder vi på at få på plads snarest´.  

Tilbuddet om at spille sidste del af sæsonen på en højere hylde, kunne Anna Kristensen ikke lade passere, fortæller hun:   

´Det er jo længe siden, at beslutningen om, at jeg ikke skal spille i Viborg næste sæson, er truffet, og selvom jeg gerne ville have gjort sæsonen færdig, kunne jeg ikke sige nej til det tilbud, jeg har fået. Jeg glæder mig til de næste måneder, hvor der venter mange spændende kampe, og jeg vil gerne sige tusind, tusind tak til Viborg HK for være villig til at sende mig afsted.  

Jeg har, som jeg også tidligere har sagt, utrolig meget at takke Viborg HK for. Det er en klub med et stort hjerte og med fantastiske udviklingsmuligheder´.  

Foto: Johnny Pedersen BilledeBank.dk - Fotograf Johnny Pedersen