Ærgerligt nederlag i Ringkøbing

Det var en skuffet cheftræner, der onsdag aften måtte se Ringkøbing Håndbold spillerne danse sejrsdans efter opgøret mod Viborg Håndbold Klub. – Vi ville frygtelig gerne have vundet. Men vi skal løfte vores defensive niveau. Hvis vi vil gøre en forskel i slutspillet, lyder det umiddelbart efter kampen fra Ole Bitsch.

At defensiven gav problemer i Ringkøbing, bør retvisende ses på baggrund af, at to af holdets tre målmænd på grund af sygdom og skader ikke spillede. Så de to unge målvogtere Ida Marie Kaysen og Ida Mai Nielsen, der til dagligt spiller for Viborg HK/Søndermarken IK ´s U19-hold, gjorde hvad de kunne for at få styr på redningerne.  

Med kun en kamp tilbage i grundspillet har Ole Bitch fremadrettet fokus på de kommende slutspilskampe. – Nu handler det om at kigge hinanden i øjende, og give alt i forberedelserne frem mod slutspillet, lyder det fra cheftræneren.

Grundspillets slutdyst er hjemmekampen i BIOCIRC ARENA mod SønderjyskE onsdag den 20. marts kl. 1900.

Ringkøbing Håndbold - Viborg HK: 36  – 34

VHK målscore: Louise Søndergaard 8, Christina Pedersen 7, Charité Mumbongo 6, Sara Hald 4, Marielle Martinsen 3, Thilde Frandsen 3, Maria Fisker 1, Jana Mittún 1, Julie Holm 1