Aarhus United blev kværnet over af VHK

Onsdag hjemmekampen blev en god oplevelse for alle VHK tilhængerne. Det var først da måltavlen stod på 4 – 0 til Viborg HK, mål nummer ét kom i hus til Aarhus United.

Fra stillingen 4 – 2 syv minutter og atten sekunder inde i kampen var der ingen barmhjertelighed fra et suverænt godt spillede viborgmandskab. En særdeles tilfreds cheftræner Ole Bitsch have på den baggrund  i princippet kun en ting at fortælle nærværende klummeskriver: - I dag kværnede vi bare videre under hele kampen. Alle havde fokus på opgaven og samtlige spillere på banen gjorde til punkt og prikke hvad vi havde aftalt, lyder det fra en glad Ole Bitsch.

Blandt de knap 1.100 tilskuer var der inden kampen lidt nervøsitet for resultatet. De seneste par turneringskampe er ikke faldet ud til HK’s fordel. Og spørgsmålet mand og kvinde imellem var, om reaktionerne efter den store sportslige oplevelse med pokalturnerings Final4 kampe havde lagt sig. Det havde de så.

På den baggrund, og med mentaliteten og kampgejsten på plads, vil VHK på en god dag resten af turneringen 2023/2024, være en sportslig udfordring for alle de øvrige 13 hold i håndboldkvindeligaen.

Næste kamp er onsdag den 24. januar 2024 kl. 1900, hvor VHK skal møde København Håndbold i hovedstaden. Tre dage senere, lørdag den 27. januar kl. 1500 byder VHK Skanderborg Håndbold op til kamp i BIOCIRC Arena.

Viborg HK – Aarhus United: 32 - 23

VHK målscore: Christina Pedersen 10, Marielle Martinsen 5, Alberte Simonsen 4,Sara Hald 4, Maria Fisker 3, Camilla Degn 3, Louise Søndergaard 2, Julie Holm 1.