En hård kamp

Sådan definerer Jakob Vestergaard bronzekampen, der endte med nederlag til Viborg HK. Dermed ender Viborg HK sæsonen 2021/22 på en 4. plads i Bambusa-Kvindeligaen – en sæson, hvor klubben også har indkasseret SuperCup pokalen og sølvmedaljer i EHF European League.

Viborg HK kommer godt fra start og sætter kampens første mål ind i aftenens 3. og afgørende bronzekamp mod Herning-Ikast Håndbold, men allerede halvvejs inde i 1. halvleg, har vi kun sat to kasser ind, mens HIH har scoret 7 mål, og sådan fortsætter de næste 15 minutter desværre, og ved pausen står der 17-8.

I anden halvleg kommer Viborg HK godt fra start – på banen kommer der ny energi og de første tre mål bliver sat ind af VHK, men desværre mister vi igen pusten og formår ikke at indhente HIH, der vinder bronzekampen med resultatet 29-21.

´Det var en hård kamp for os. Vi møder et velspillende HIH hold, og ligesom den første kamp, laver vi alt for mange tekniske fejl. 

Vi har - også som den første kamp - store scoringsvanskeligheder – altså vi brænder jo alt for mange rigtig gode chancer, og vi er ikke i nærheden af at levere det, som vi gerne vil. 

Vi vinder anden halvleg, men det kan vi ikke bruge til så meget, og lige nu er jeg mega ærgerlig over, at vi ikke leverer en bedre kamp – også når jeg ser på, hvor mange grønne fans, der har taget turen til Ikast i dag – det sætter vi kæmpe stor pris på. 

Det er helt fortjent, at de vinder medaljer´.

Alle nyheder