Viborg HK udraderer københavnerne

De grønne havde brug for en sejr i jagten på en semifinaleplads, og den tog de med en yderst overbevisende indsats, der resulterede i en 14-måls sejr (25 - 39) over København Håndbold.

Viborg HK satte et velfungerende angrebsspil ind, hvor bl.a. Lærke Nolsøe, der netop har taget plads på Rundens Hold, og som i kampen mod Odense blev anerkendt som kampens profil, var flyvende og satte sig på titlen som topscorer med 9 mål. Defensivt leverede hun også en god indsats og erobrede flere bolde.

Igennem de seneste kampe har Mathilde Rivas-Toft vist opadgående formkurve, og også i denne kamp kunne vi med begejstring følge hendes præstation, der i dag resulterede i 7 mål. Thilde Frandsen var farlig på fløjen og satte 5 kasser ind, og i det hele taget viste truppen en god bredde i et angrebsspil i topklasse, hvor langt de fleste på holdkortet blev noteret for scoringer.

Efter kampen fortæller en glad cheftræner, Jakob Vestergaard, at indsatsen i dag er mere end godkendt:

´Kampen blev afviklet perfekt – det er faktisk det billede, jeg står tilbage med.

Vi starter godt, vi har overtaget hele vejen igennem, og ikke mindst formår vi at holde fokus kampen igennem. Vi får virkelig mange i spil i dag, og der er mange, der gør det rigtig godt i dag. Fløjene - Thilde Frandsen, Laura Holm og Lærke Nolsø - scorer mange mål og leverer på et højt niveau.

Mathilde Rivas-Toft var god igen. Anna havde mange redninger, og vi fik det afviklet, som vi gerne vil, så jeg er meget tilfreds.

Det er dejligt med sådan en sejr, når vi går ind i en uge med landsholdssamling´.

Næste kamp er mod Nykøbing Falster på hjemmebane den 27. april kl. 20.30. Viborg HKs cheftræner Jakob Vestergaard opfordrer alle til at komme i VIBOCOLD Arena og bakker op, da pigerne igen SKAL hente 2 point, hvis en plads i semifinalerne skal nås.

Inden da venter en landsholdsuge, hvor Lærke Nolsøe, Kristina Jørgensen og Line Haugsted skal afsted med det danske kvindelandhold.

Alle nyheder