Viborg HK bliver vært for EHF European League Final4

Den store europæiske turnering EHF European League nærmer sig kulminationen med finalerne, hvor de fire tilbageværende hold, Herning Ikast Håndbold, Minaur Baia Mare, Bietigheim og Viborg HK kæmper om medaljerne over to-dags begivenheden EHF Final4, som afholdes den 14. og 15. maj.

I søndags kvalificerede Viborg HK sig til Final4 efter sejr over Storhamar Haandbold på hjemmebane, og nu står det altså også klart, at Final4 skal afholdes i VIBOCOLD Arena.

Valget af Viborg HK glæder Michael Wiederer, EHF President, som udtaler:

´Vi er glade for at Viborg med den lange historie indenfor EHF-turneringer skal være vært for kvindernes EHF Final4 denne sæson. Alle fire klubber har vinderpotentiale og weekenden den 14. – 15. maj ser lovende ud, og jeg forventer to dage med intens og seværdig håndbold´.

Det er anden gang i denne sæson, at Viborg er vært for en stor håndboldbegivenhed, idet sæson 2021 / 22 startede med dobbeltbraget - Speedrecruiters Super Cup for både kvinder og herrer, som blev afviklet i Viborg. Dengang var det Viborg HK, der med en sejr over Odense Håndbold, kunne hæve den helt store pokal.

Hvorvidt klubben også kommer på sejrsskamlen i EHF European League, vil direktør for Viborg Håndboldklub, Jens Steffensen, helst ikke spå om, om end han pointerer, at ´de grønne´ har en ganske god chance. Han lægger dog ikke skjul på, at aftalen om, at Viborg HK bliver vært for EHF European League skaber både glæde og stolthed i klubben:

´Håndbold er en stor del af Viborgs DNA, og med så stort et værtskab, som Viborg HK nu påtager sig, sættes der bare endnu en tyk streg under det.

Vi er virkelig glade for, at EHF har udpeget lige præcis Viborg HK som vært. Som den store og traditionsrige klub, Viborg HK er, betyder det meget for os, og vi er virkelig stolte af, at vi nu skal afholde EHF European League Final4, og vi vil gøre alt for at skabe de perfekte rammer´.

Udtrækningen til EHF Final4 finder sted senere i dag kl. 14.00. Billetsalget og akkreditering til EHF Final 4 starter efter påske.

For yderligere information kontakt venligst direktør for Viborg HK Jens Steffensen på 22912359.

Fotograf Johnny Pedersen

Alle nyheder