Viborg HK i 12-måls sejr over København Håndbold

Mathilde Rivas Toft leverer en toppræstation og bliver også kåret som kampens spiller

Anna Kristensen står fantastisk

Thilde Frandsen er flyvende

I det hele taget er der mange præstationer, der fortjener anerkendelse i aften, hvor vi netop har besejret København Håndbold 37-25.

Inden kampen fortalte Jakob Vestergaard at en drømmestart ville være, hvis vi kunne bringe os foran hurtigt og samtidig kunne presse København så meget, at de ville tage to hurtige time-out. Begge dele skete, og efter kampen er det en tydeligt tilfreds cheftræner, der evaluerer kampen:

´Vi er glade for og stolte over, at vi har vundet med 12 mål over København Håndbold og nu for alvor er godt med i slutspillet, hvor vi med aftenens sejr indtager 2. pladsen.

I aften var jeg godt tilfreds med vores defensive arbejde, som var forbedret betydeligt. Jeg vil også gerne fremhæve Anna Kristensen, der har rigtig mange redninger. Vi løber med dem og ikke omvendt, hvilket også i høj grad er afgørende for, at vi scorer mange mål.

Vi formår også at lægge lidt længde på vores angreb i dag, som betyder, at vi får iscenesat nogle rigtig gode situationer, som også resulterer i flere mål. Kæmpe ros til Mathilde-Rivas Toft på højre back, der virkelig har gjort det godt, efter at hun er blevet alene på den position, nu hvor Moa Högdahl desværre er ude. Thilde Frandsen skal også have ros. Hun leverer på et højt niveau i dag, og det resulterer i 9 scoringer på højre fløj.

Nu ser vi frem til et par dage uden helt så meget håndbold, hvor vi faktisk både kan nå at restituere og forberede os til en meget vigtig kamp på tirsdag i næste uge, hvor vi møder Odense Håndbold hjemme kl. 20.00´.

Kampens topscorer blev Thilde Frandsen med 9 mål, kampens spiller blev Mathilde Rivas Toft, der satte 5 mål ind. Line Haugsted og Kristina Jørgensen satte begge 6 mål ind

Odense Håndbold kommer i VIBOCOLD Arena tirsdag den 12. april kl. 20.00 – kom og hep på de grønne krigere.

Alle nyheder