Viborg HK giver en hjælpende hånd

Vi hjælper ukrainske familier i Viborg ind i fællesskabet

- og har brug for både dig og mig

I april og maj indsamler Viborg HK og Café Reborn gode møbler og brugskunst til videresalg i genbrugsbutikken Grøn Fornuft i Gravene i Viborg.

Den samlede indtægt deler Grøn Fornuft med de børn og familier, der er fordrevet, og som nu opholder sig i Viborg.

Pengene bruges på at skabe en idrætsdag, hvor leg og fællesskab kommer i fokus for børn og familier, der har mest brug for det. For hver salg lægger Viborg HK desuden en invitation til en slutspilskamp oveni, så hvor vi inviterer familierne til håndbold, kaffe fra Peter Larsens Kaffe & kage fra Vores Bager.

Vi vil hjælpe familierne med at skabe nye relationer igennem gode oplevelser og få dem at føle sig som en del af byens fællesskab.

Hvad vi beder dig om?

Vi beder dig tænke på os under din forårsoprydning og beder om, at du vil samle og aflevere fine nips, krukker, stole, borde og andre gode sager i Grøn fornuft, VIBOCOLD Arena eller hos Café Reborn.

Du er også velkommen til at ringe til Grøn Fornuft, hvor du træffer Leo Nielsen på 30138902. Han vil nemlig gerne komme fordi dig og afhente, hvis du fx har større møbler eller større mængder varer😊.

Vi hjælper flygtningefamilierne i Viborg sammen med Café Reborn, Peter Larsens Kaffe, Erhvervsnetværket Carrot ,Vores Bager og dig🙏🏻

Grøn Fornuft har åben tirsdag til fredag fra kl. 13 - 17.30

Alle nyheder