Slutspillet starter på svær udebane

I aften starter slutspillet, og Viborg HK tørner sammen med Nykøbing Falster på det, der uomtvisteligt må betegnes som en af Danmarks sværeste udebaner.

Sidst, vi var i Nykøbing Falster, var den 9. februar, hvor vi desværre blev sendt hjem med et 4-måls nederlag (29-25). Den aften i februar spillede vi dog uden Line Haugsted – det gør vi ikke i aften, og vi kommer lige fra en sejr over Storhamar Haandbold i den første af to kvartfinaler i European League, og om den situation siger cheftræner Jakob Vestergaard:

´Det har giver os et minimum af forberedelsestid til mødet med NFH,

men samtidig er vi godt tanket op med selvtillid´

Hvad han forventer af truppes første slutspilskamp, fortæller han her:

´I aften kan vi forvente en fyldt hal med virkelig entusiastiske tilskuere, der selvfølgelig hepper på NFH. Det er svært at hente point på Falster, men vi har gjort det før, og vi vil sætte alle sejl ind på at gøre det igen.

Når vi som nu er i slutspillet, kan man lave en masse udregninger på, hvad en sejr og hvad et nederlag vil have af konsekvenser, og får vi to point med i aften, er det et stort skridt på vej mod en semifinale. Det er nu slet ikke der, mit fokus ligger i aften. Det er på banen, vi skal lykkes, og hvis vi skal have to point med hjem, skal vi spille op til vores bedste.

Vi skal sætte tempoet og løbe med dem i stedet for omvendt, vi skal dække godt op, og vi skal løse deres 6 mod 6 – kan vi det, er vi langt´.

Der er kampstart kl. 20.30, og matchen mellem Nykøbing Falster og Viborg HK kan ses på TV2 Sport. Næste hjemmekamp er den 2. og afgørende af de to European League kvartfinaler, og den spilles i VIBOCOLD Arena på søndag kl. 14.00

Alle nyheder