Viborg HK misser 3. pladsen

I kampens absolut sidste sekund sætter Silkeborg-Voel sit mål nr. 25 ind, og dermed ender kampen uafgjort, 25-25.

Forud for aftenens opgør i Silkeborg havde cheftræner Jakob Vestergaard spået, at truppen kunne blive udfordret af Silkeborgs hurtige spillere, som før har giver problemer i Viborgs forsvar, og det fik han desværre ret i.

VHK-truppens manglede evne til at løse den defensive del og alt for mange tekniske fejl var i høj grad medvirkende til, at Viborg HK i aften misser 3.pladsen i Bambusa-Kvindeligaen og i stedet lander på en 4. plads i grundspillet.

Efter kampen siger Jakob Vestergaard:

´Vi leverer simpelthen ikke som forventet i dag. Vi laver alt for mange tekniske fejl, og det betyder, at selvom vi kæmper for at lykkes, spænder vi ben for os selv med de mange fejl og rammer aldrig en rytme i vores angrebsspil. I først halvleg laver vi vel 5 tekniske fejl, og i alt har vi omkring 10 situationer, hvor vi forærer dem bolden, hvilket resulterer i, at enten løber de ned og scorer på kontra, eller også scorer vi ikke på nogle oplagte chancer.

Vi kæmper okay med tingene, og det er jo virkelig uheldigt, at de scorer her til sidst, men set over hele kampen er det vel okay, at de tager et point med herfra, for det er rigtig svært at vinde, når man laver så mange fejl´.

Topscorer for Viborg HK blev Line Haugsted med 7 mål. Thilde Frandsen satt 5 ind mens Ida-Marie Dahl lavede 4. 

4. pladsen i ligaen betyder, at Viborg HK nu er i slutspilspulje med Odense, Nykøbing Falster og København Håndbold, hvor første kamp finder sted i Nykøbing Falster på tirsdag. Inden da skal Viborg HK til Storhamar, hvor den første af to EHF European League Kvartfinaler spilles lørdag kl 18.00, - og den anden og afgørende spilles søndag den 3. april kl. 14.00 i VIBOCOLD Arena.  

Billetterne til EHF European League Kvartfinalen købes på shop.vhk.dk

Alle nyheder