Der er meget på spil

I aften når Viborg HK møder Silkeborg-Voel på udebane, er der meget på spil for begge hold. Viborg HK kan sikre sig 3. pladsen i gruppespillet, mens Silkeborg-Voel med en sejr kan sikre sig 6. pladsen. Derfor forventer Jakob Vestergaard også, at det bliver en intens kamp, hvor begge hold kommer til at kæmpe til sidste minut.

´Der er meget på spil for begge mandskaber i aften, så der er lagt op til en rigtig spændende afslutning på sidste spillerunde i grundspillet. En 3 plads vil for os betyde, at vi ikke skal to lange ture til Sjælland i slutspillet, hviket betyder noget for ressourcerne. Desuden ser det ud til, at vi med en 3. plads kan gå direkte til gruppespillet i næste sæsons EHF European League.   

Silkeborg-Voel er kendt for at spille med stor fart, og de har mange dygtige profiler, der netop via fart og høj boldbegavelse gør, at modstanderne skal bevæge sig meget og hurtigt for at dække op overfor dem. Netop det voldte os faktisk problemer sidste gang, vi mødte dem, og selvom vi vandt kampen, var det en stor udfordring for os at få flyttet vores forsvar hurtigt nok, og det betød også, at der blev scoret mange mål (33-27, VIBOCOLD Arena, 17/11). Silkeborg løber en virkelig dygtig kontrafase, hvor specielt Sofie Bæk syner af meget, når hun kommer hamrende op i midten.

Vi er selv i fin tilstand og kigger tilbage på en periode med 6 kampe, der resulterede i 6 sejre på 11 dage og til trods for det, er alle i god fysik tilstand og selvfølgelig fyldt med selvtillid. I denne uge startede vi med at samle op og i går brugte vi eftermiddagen på træning og taktik, så vi er klar og godt forberedte.

Emma Friberg er ude med en brækket tå, men jeg regner med, at hun bliver klar til weekendens EHF European League Kvartfinale i Storhamar (lørdag kl. 18.00), Moa Högdahl er med igen, og det samme er Mathilde Rivas Toft.

Line Haugsted, Kristina Jørgensen og Lærke Nolsøe skal som altid stempel ind, men vi har også set en Tonje Enkerud gøre det rigtig godt, og ikke mindst leverede Sara Hald en fremragende indsats mod Holstebro. Anne Kristensen er altid afgørende for os, og Ida-Marie Dahl er jo inde i en periode, hvor hun til tider har været direkte fabelagtig, så vi har mange ressourcer og profiler at trække på´.

Kampstart er kl. 20.00, og vil du hjælpe de grønne piger til en sejr og dermed 3. pladsen i gruppespillet, kan du købe billet på: Billetsalg.dk ApS

Foto: Johnny Pedersen

Alle nyheder