5 sejr i træk på én uge

Holstebro Håndbold gæstede lørdag VIBOCOLD Arena og helt som ventet kunne Viborg HK trække sig ud af kampen med 2 point efter en sikker sejr på hjemmebane (38 - 27).

Lørdagens kamp var den sidste hjemmekamp i grundspillet, inden slutspil og EHF-kvartfinalen venter lige om hjørnet.

Efter kampen siger Jakob Vestergaard sådan om truppens indsats:

´Jeg er glad for den 5. sejr i træk indenfor en uge. Mod et nedrykkerhold som Holstebro betyder en sejr selvfølgelig ikke, at vi fejrer det hele natten, men derfor er vi stadig rigtig godt tilfredse med, at vi igen tager 2 point - og 5 sejre ud af 5 mulige på én uge - det er bare stærkt.

Vi har mødt Esbjerg, København, Ajax, Skanderborg og nu Holstebro indenfor én uge, og vi skal spille pokalkamp i morgen, så jeg er tilfreds med, at vi vinder med 11 mål.

Det er dejligt, at vi har Mathilde Rivas Toft med igen. Hun kommer på banen med god fart, og det giver noget ekstra til vores spil. Det var også dejligt at se Sara Hald folde sig ud. Hun scorer 8 mål, knokler på den defensive del, og i det hele taget gør hun det fremragende i dag, og hun bliver fuldt fortjent kampens spiller.

Jeg vil også gerne fremhæve, at vi scorer på alle vores straffe – det er måske ikke så vigtigt i en kamp som denne, men vi ved, at det kan blive rigtig vigtig i de kampe, der venter os. Lærke Nolsøe har ikke brændt et eneste straffe for os endnu, og hun har vist, at hun også har nogle kvaliteter der, så hun kommer da helst sikkert til at stå for nogle af vores straffekast fremover også.

Emma Friberg går desværre ud med en lille skade dag, og det er jeg selvfølgelig ked af, men ellers er alle i god tilstand efter en hård uge.

Kampens resultat blev 38 – 27 efter en pauseføring på 19 – 13.

Holstebro Håndbold vil desværre ikke være at finde i den øverste kvindeliga til næste sæson, da klubben efter 13 år i bedste rækker rykker ned i 1. division i sæson 2022/23.

Alle nyheder